Mārketinga speciālistu triks. Cik daudz zobu pastas patiesībā nepieciešams zobu tīrīšanai

Zobu pasta ir būtiska lieta ikvienam cilvēkam, lai saglabātu veselus zobus un uzturētu tos tīrus. Bet vai zinājāt, ka ar vienu zobu pastas tūbiņu vajadzētu pietikt visam gadam?

Cik daudz pastas patiesībā nepieciešams izmantot zobu tīrīšanai, lasiet tālāk dotajā materiālā.

Tirgotāju triks

Daudzi no mums izspiež uz zobu birstes maksimālu daudzumu zobu pastas, jo daudzkārt šādu triku esam redzējuši reklāmās. Taču tas nebūt nav pareizi. To ir izdomājuši tirgotāji, lai liktu cilvēkiem pirkt arvien vairāk zobu pastas.

Zobu pastas galvenais uzdevums ir nodrošināt zobu virsmas mehānisku tīrīšanu ar zobu birstīti. Pasta ir paredzēta, lai mīkstinātu zobu birstes stingrību, samazinātu tās traumatismu un mīkstinātu zobu aplikumu. Pārāk liels pastas daudzums samazina zobu birstes efektivitāti.

Katrs zobārsts jums pateiks, ka zobu pastas daudzumam uz zobu birstes jābūt “zirnīša” lieluma.

Lai pārtrauktu būt reklāmas upuris un atbrīvotos no ieraduma izspiest pārāk daudz pastu uz birstīti, vienkārši izspiediet pastu pāri birstītei, nevis gar to.

Lasi vēl: Nekad, nekad neuzglabājiet šīs lietas ledusskapī. Tas visu sabojās

Turklāt daži zobārsti un higiēnisti pat iesaka vispirms zobus tīrīt bez zobu pastas un pēc tam, kad zobi ir tīri, tos atkal tīrīt ar zobu pastu.

Tas palīdz fluorīdam un citām minerālvielām labāk darboties un var ievērojami samazināt aplikuma vai zobakmens veidošanos, kas parasti veidojas starp zobu spraugām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment